Een nieuw jaar in met een tweetal veranderingen

Administratiekantoor Janssen & Kooy V.O.F. gaat een nieuw jaar in met een tweetal veranderingen en dit willen wij graag met u delen

Allereerst is ons bedrijf opgesplitst in twee bedrijven. Met trots kunnen wij u mededelen dat onze werkzaamheden met betrekking tot het beheer van verenigingen van eigenaars zijn ondergebracht in het nieuwe bedrijf J&K VvE Beheer BV. Dit bedrijf zal zich exclusief bezig gaan houden met het bestuurlijk, administratief en/ of technisch beheer van vereniging van eigenaars.

Ons team bestaande uit Harry, Ivo, Mariëlle en Natasja, voor velen reeds bekende namen, blijft ongewijzigd en uw vertrouwde aanspreekpunt. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het beheer van VvE’s ondersteunen wij eigenaren om het reilen en zeilen binnen de vereniging op een zo effectief en prettig mogelijke manier te laten verlopen. Mocht u geïnteresseerd zijn om het beheer van uw vereniging bij ons onder te brengen, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor aan de Hogeweg 30-1 in Zandvoort. U kunt bellen of mailen via 023-5739723 / contact@jkvvebeheer.nl.

Uitbreiding Naast deze splitsing kunnen wij u met wellicht nog meer trots mededelen dat het bedrijf Administratiekantoor Janssen & Kooy V.O.F. er per 1 januari 2017 een nieuwe vennoot bij krijgt. Naast de eigenaren Harry en Ivo Lemmens zal Hein Schrama mede-eigenaar worden van Administratiekantoor Janssen & Kooy V.O.F. Na inmiddels meer dan 5 jaar in dienst te zijn geweest heeft Hein de stap genomen om ondernemer te worden. Uiteraard is het team van Janssen & Kooy V.O.F., bestaande uit Harry, Ivo, Marjon en Patricia erg enthousiast over de wijziging en wenst Hein een mooie toekomst als ondernemer.

Janssen & Kooy V.O.F. blijft u uiteraard zoals vanouds bijstaan in al uw financiële zaken en wensen. Zo kunt u nog steeds bij ons terecht voor financieel en fiscaal advies en kunnen wij de financiële administratie en de salarisadministratie voor uw bedrijf verzorgen. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit en kennis. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek via info@janssenenkooy.nl en/ of 023-5739724. Wij wensen u namens alle medewerkers een mooi en gezond 2017.